1Store

Rekisteriseloste

1Store - Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Asiakkaiden henkilötietoja kerätään asiakasrekisteriin eri palveluiden yhteydessä. Tästä rekisteriselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

1.Rekisterinpitäjä:

Macpeople Oy
Fredrikinkatu 48 A
00100 Helsinki

2.Rekisteriasioista vastaava henkilö

Olli-Pekka Jäntti
puh. 010 230 7300

3.Rekisterin nimi

Macpeople Oy Asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä.

4.Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksella tai toimeksiannosta taikka asiakassuhteen perusteella. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. 1Store voi käyttää rekisterin tietoja suoramarkkinointiin jos asiakas on sen sallinut. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

5.Tietojen lähde

Rekisteri kertyy useammasta lähteestä asiakassuhteen syntyessä www.1store.fi verkkokaupassa tai 1store ja humac People - myymälöissä. Asiakassuhde syntyy kun asiakas luo tunnukset www.1store.fi-verkkokauppaan tai tilaa tavaraa.

6.Tietojen oikeellisuus, ajantasaisuus ja täydellisyys

Kuluttaja-asiakkaiden tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta väestörekisteristä. Macpeople Oy:n laskutusasikkaiden yhteys- ja luottotietoja tarkistetaan yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ www.ytj.fi, Suomen Asiakastieto Oy:n online tietokannoista.

7.Rekisterin tietosisältö

www.1store.fi -verkkokaupan asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Asiakastiedot:
Etunimi
Sukunimi
Yritys
y-tunnus
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelin

Sähköpostiosoite
Verkkopalvelun tunnus ja salasana

Luotolla hankittaessa:
Luottoehdot
luotonvalvontaan vaadittavat tiedot

Käyttötiedot:
Tilaus-, toimitus-, ja palautustapahtumat

Suoramarkkinointiehdot:
Suoramarkkinointi lupa
Uutiskirjeen tilaus

8.Tietojen luovutus

Humac Oy ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle, paitsi pyynnöstä viranomaistahoille voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9.Rekisterin suojaus

Tietokantaa säilytetään lukituissa tiloissa, jonne ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ja käyttäoikeustarkistuksin ulkopuolisia yhteydenottoja vastaan. Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopioita häiriötilanteiden varalta. Rekisteriä käsittelevät vain henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla varustetut Macpeople Oy:n henkilöstöön kuuluvat joilla on tarvetta käsitellä henkilötietoja asiakassuhdetta hoidettaessa. Vaitiolovelvollisuus sitoo rekisteriä käyttäviä henkilöitä.

10.Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakasrekisteritiedot henkilötietolaki 26 § mukaisesti . Tarkastuspyyntö tulee toimittaa kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterin hoitajalle.

11.Evästeet

1Store –webshop käyttää evästeitä (cookies) pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Voit halutessasi estää evästeet verkkoselaimen asetusvalikossa – tässä tapauksessa sivustot eivät toimi täydellisesti niiden tarkoittamalla tavalla. Evästeet keräävät seuraavia tietoja : IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, tulo- ja lähtösivut, palveluntarjoaja, päivämäärä- ja aikatiedot sekä verkkokaupan sisällä vieraillut sivut. Tietoja käytetään ostokori-ja tilaustoimintoihin. Tietojen analysointiin käytämme Google Analytics –palvelua. Google Analytics tiedoista ei voi päätellä yksittäisen asiakkaan identiteettiä tai tietoja.

Käyttäessäsi sivustojamme hyväksyt käyttämämme evästeet.